kleurcoaching

Kleurcoaching

Heb je wel eens gevraagd aan je klant wat hij of zij graag zou willen? Qua uitstraling maar ook innerlijk. Meer rust of zelfvertrouwen, misschien meer plezier? En wat als je jouw klant hierbij kunt helpen, door kleur te adviseren? Iedere kleur haar unieke eigenschappen. Zweverig? nee, wij vinden van niet. Newton ontdekte vanuit de wetenschap dat iedere kleur haar unieke frequentie en werking heeft. De oude Egyptenaren maakten al gebruik van kleur bij  het verhelpen van fysieke en emotionele problemen. Hoog tijd dus om deze oeroude kennis in een modern jasje te steken!

Als fashion ondernemer heb je met de kleuren uit de collectie ‘goud’ in handen. Klanten kiezen als eerste kleur, daarna op stijl en materiaal. En jij kunt de vertaalslag maken vanuit de collectie naar de behoefte van de klant. Jou klant ondersteunen en adviseren. Onze kleurtraining zal je kijk op kleur voor altijd in een ander daglicht zetten. 

Wil je zelf als ondernemer ervaren wat kleur jou en jouw onderneming te vertellen heeft? Boek dan een kleurcoaching.  Als ondernemer is niets zo verhelderend om eens bewust stil te staan bij je kleurkeuzes. De kleuren van je onderneming en jouw persoonlijke kleurkeuze komen tijdens deze coaching aan bod, waarbij we de vertaalslag maken door kleur naar jouw uitdagingen en doelen.  

 

"De informatie achter jouw kleurkeuze"

Wie coacht jou?

Jij bent er voor de klant. Wie coacht jou? Laat je inspireren en inzicht krijgen door jouw kleurkeuzes, zowel zakelijk als persoonlijk

Wat zijn jouw ‘goals’ en hoe kan kleur je hierbij ondersteunen?

Een online kleur coaching bestaat uit twee sessies van totaal 1,5 uur

Online kleurcoaching

125 excl. btw
  • Inclusief (t)huiswerk