Kleurtraining

kleurtraining

Mensen met een voorliefde voor turkoois zijn spontaan, open, intuïtief en hebben niet snel een vooroordeel. Zachtroze ontspant de spierspanning; in gevangenissen maakt men hier gebruik van. Dames die onlangs rode sneakers of pumps hebben aangeschaft, zetten binnenkort vol passie en zelfvertrouwen nieuwe stappen in hun leven. Sinds kort aangetrokken tot de kleur magenta? Grote kans dat je dan met  enthousiasme aan iets nieuws gaat beginnen.

Deze training ‘duiken’ we de wereld van de kleuren in.  Van olijfgroen tot saffraangeel, van diepzwart tot kleur van het jaar, Pantone blauw, in totaal 20 kleuren. Snorkel op en gaan. Wedden dat de kleuren na deze training in je dna zitten?  De psychologie van kleur geeft veel (zelf)inzicht, kennis en een enorme bak aan inspiratie. Als ondernemer in de fashion kun je deze kennis direct binnen jouw onderneming toepassen en meerwaarde genereren. Meerwaarde voor jouw klanten, voor jezelf én voor de kassa aanslag. Add some colour to your business!!

"extra inspiratie en advies op de verkoopvloer"

Door de taal van kleur krijg je:

 1. Een betere klantenbinding door verdieping in het verkoopgesprek
 2. Je fungeert als ‘tolk’ en maakt de vertaalslag naar de klant 
 3.  Meer inspiratie en werkplezier door kleurkennis
 4. Meer verkoop doordat je de klant motiveert tot meer en andere kleurkeuzes
 

De kleurtraining voor ondernemers geeft inzicht, kennis en inspiratie. Iedere kleur komt uitgebreid aan bod, waarbij je de kleur zelf gaat ‘ervaren’. Jouw enthousiasme over kleuren breng je over op jouw klant. Mode is overal te koop. Jouw advies is onderscheidend. Raak je klant met kleur. Leer de taal van kleur aan jouw klanten. Iedere kleur haar eigen communicatie waarbij je de collectie maximaal inzet en de klant meer en breder kleur laat ervaren, enthousiasmeren en kopen.

Het resultaat: trouwe klanten. Omdat jij samen met jouw klant weet dat hun kleurkeuzes meer doen dan alleen maar ‘kleurig’ te zijn. Het verrijkt het leven van de klant. Dit noemen we een 1 + 1 = 3 effect:)

Kleurtraining voor fashion ondernemers

 • De communicatie en werking van kleur hebben na deze training geen geheimen meer (totaal 20 kleuren).
 • Je kent de samenhang tussen kleurkeuze en persoonlijkheid
 • Je kunt de vertaalslag maken vanuit de collectie naar de klant
 • Je krijgt totaal andere gesprekken met je klanten
 • Je hebt veel meer inspiratie en inzicht in jouw business
 • Je genereert trouwe klanten, en dus meer omzet

De training verzorgen we 1 op 1 online. Je krijgt (t)huiswerk op en wekelijks hebben we een online sessie. Totaal 10 sessies. Online training: €395,- euro (ex. btw). Tijdsinvestering: ca 30 uur.

Bij kleine groepen vanaf 4 deelnemers verzorgen we de training op locatie. Totaal 4 dagen. De kosten bedragen €595,- p.p. (ex. btw). 

Kleurtraining voor ondernemers

Vanaf €395 excl. btw
 •