Over mij

Mijn persoonlijke verhaal heeft ervoor gezorgd dat  kleur in mijn dna is gaan zitten. Beter kan ik het niet verwoorden. Ik ”lepel” geen informatie op als het om kleur gaat; het is kennis, ervaring en weten door elkaar. 

Sinds 2001 ben ik werkzaam als imageconsultant en kleurcoach. Kleur was een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden; dat de kleurvoorkeur van klanten informatie verschafte wist ik wel. 

In 2005 overleed mijn oudste dochter op 4-jarige leeftijd. Dit maakte dat mijn leven een totaal andere wending nam, waarbij ik in een enorm veranderingsproces stapte.  Tijdens dit proces ontdekte ik dat ik ‘mijn’ kleuren niet zomaar uitkoos. De kleuren van mijn kleding, mijn interieur, ze hadden iets te vertellen. Ik werkte al jaren met kleur, maar nooit had ik beseft dat er zoveel informatie in verscholen lag. 

Ik werd geraakt en gefascineerd door de werking en communicatie van kleuren. Ik volgde energetische opleidingen met en over kleur, een opleiding over de psychologie en communicatie van kleur en heb deze kennis samengebundeld met mijn werk als image- en  kleurcoach. Kleur is niet uit je hoofd leren. Kleur is voelen en ervaren. Het werken met kleur is een krachtige en inspirerende manier om inzicht in jezelf en je klanten te krijgen. 

Ik richt mij op ondernemers in de fashion Retail. (online) workshops, trainingen en coaching over de communicatie en werking van kleur. Niets zit zo dicht op de huid als kleding. De kleuren die de consument kiest is emotie gedreven.  

Deze tijd vraagt om nieuwe inspiratie en creativiteit. Andere invalshoeken om jouw business te stimuleren. Deze tijd vraagt ook om bewustwording. De communicatie en werking van kleur is fenomenaal. Hoe mooi kan het zijn jouw klanten hiermee te inspireren, inzicht te geven en te motiveren om buiten vaste kaders voor (meer) kleur te kiezen?

Ik daag je uit om de taal van kleur te ontdekken, als ondernemer en als mens…

Dorinda