TRAINING

Heb je je weleens afgevraagd waarom de ene klant dol is op rood en de ander spontaan in het pashokje wegkruipt wanneer je met een rood item aan komt? 

En waarom hebben klanten de neiging toch weer terug te vallen op dezelfde kleuren? Hoe kan kleur je meer inzicht in de klant geven? En niet onbelangrijk, hoe kan kleur meer omzet genereren?

Deze training gaat over de psychologie van kleur. Het orakel is de kledingkast. Hier valt veel informatie uit te halen. Niets zit zo dicht op de huid als kleding. Wanneer je hier bewust van bent, krijg je een heel ander gesprek met jouw klant. Deze kennis geeft een verdieping in het verkoopgesprek. 

Tijdens deze training gaan we met twee trendkleuren uit de collectie uitgebreid aan de slag. Deze kleuren ga je echt ‘ervaren’.  Ook duiken we dieper in op de klanten en hun kleding en kleurkeuze. Met elkaar ga je oefeningen doen, waarbij we de link leggen naar kleur en persoonlijkheid. Deze kennis geeft een verdieping aan jouw advies, maar zorgt er ook voor dat je kijk op kleur voor altijd anders zal zijn. 

Resultaat na de training:

20% MEER OMZET

DOOR EEN BETERE KLEUR VANAF DE VOORDEUR

6 uur training

  • De communicatie en uitleg bij de trendkleuren naar je klant.
  • De vertaalslag maken van kleuren naar persoonlijkheid.
  • De psychologie van prints, dessin en materiaal.

Training

525 excl. btw & voorrijkosten
  • Voor ondernemers
  • Lijst Item