workshop

Deze training zal je kijk op kleur, en je kennis over kleur voor altijd veranderen. Er komen 12 kleuren uitgebreid aan bod. Als deelnemer zul je ontdekken dat de kleuren allemaal hun eigen, unieke communicatie hebben. Deze kleuren vertalen we ook praktisch naar de collectie in de winkel en je eigen garderobe.  

Als deelnemer ga je de kleuren ruiken, horen, visualiseren en ervaren. Kleur is emotie. De kleuren hebben jou allemaal iets te vertellen. In feite is het persoonlijke ontwikkeling door kleur. Bewustwording van wat kleuren communiceren, en hoe je dit in kunt zetten binnen je werkende- en privéleven. Het is mooi deze kennis mee te nemen en over te dragen aan je klanten. Samen maken we de wereld door kleur een stukje mooier.

De te behandelen kleuren:

Rood – geel – oranje – groen – blauw – paars – bruin – grijs – zwart – wit – roze – fuchsia –

We nemen ook de verschillende tinten van een kleur door. Bij bijvoorbeeld groen gaan we het verschil ontdekken tussen limegroen, olijfgroen, grasgroen en dennengroen. Bij rood het verschil tussen bordeauxrood en felrood, bij geel het verschil tussen citroengeel en okergeel. Kortom, de nuances van een kleur komen zeker aan bod.

Ook de warme tonen van een kleur en de koele tonen krijgen aandacht binnen de training. De vertaling hierbij maken we dan naar de klanten met een kleurenkaart.

Per dag komen drie kleuren uitgebreid aan de orde, inclusief de verschillende tinten van een kleur. De deelnemers ontvangen van tevoren een aantal huiswerkopdrachten. Hier gaan we tijdens de training mee aan de slag. We maken de vertaling vanuit jouw garderobe maar bijvoorbeeld ook vanuit jouw (winkel)interieur.  Op deze manier zijn kun je heel praktisch de kennis toepassen in de praktijk.

20% MEER OMZET

DOOR EEN BETERE KLEUR VANAF DE VOORDEUR

4 dagen workshop

  • De communicatie van de kleuren.
  • Je kunt de kleuren vertalen en onderbouwen naar je klanten.
  • Je kent de samenhang tussen kleur en persoonlijkheid.
  • Je kunt de vertaalslag maken van kleur naar kleding.
  • Je hebt een beter inzicht in de kleurkeuze van jouw garderobe.

Training is op locatie. Wanneer deelnemers zich individueel inschrijven, vindt de training plaats in Rotterdam.

Min. 5 en max. 8 per training. Dit om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen.

Workshop

575 excl. btw & reiskosten
  • Voor ondernemers
  • Lijst Item